Bed & Breakfast

Vanaf 2022 hebben we een huis/appartement en een aparte (slaap)kamer te huur. Deze kunnen los verhuurd worden , maar ook een combinatie van beide is mogelijk. In beide B&B's zijn er badjassen aanwezig, een TV en wifi.

Huis/appartement: Het huisje van opa

De B&B is een compleet huis, waarbij de slaapkamer, via een smalle trap, boven is gesitueerd. Deze is voorzien van een groot tweepersoons bed (hotelkwaliteit) en een eenpersoonsbed voor eventueel een extra persoon. Boven is tevens een toilet en een wastafel. De slaapkamer is uitgerust met een airco.

Beneden kan gebruik worden gemaakt van een ruime huiskamer, met centraal een gezellige gashaard. Gasten geven aan zich meteen "thuis" te voelen. De huiskamer is voorzien van een bank, lekkere stoelen en een grote tafel. Er is een kleine keuken met een oven/magnetron en een koelkast. Er kan een kleine maaltijd bereid worden. Tevens is op de begane grond een ruime badkamer met toilet, wastafel en een inloop douche.

Aansluitend aan de huiskamer bevind zich op het zuiden een serre, waardoor daar al vroeg in het voorjaar "buiten" gezeten kan worden.

Tarief, inclusief ontbijt (2024):

Per nacht voor 1 persoon: € 90,00

Per nacht voor 2 personen: € 115,00

Bij meerdere nachten € 110,00 voor 2 personen per nacht.

Een extra persoon: € 50,00 per nacht.

In de maanden januari t/m maart minimaal 2 nachten.

 

Kamer: 3 sterren

Deze kamer is in 2021 gebouwd met veel natuurlijke materialen, zoals eiken hout. Het is een luxe grote (slaap)kamer, met een groot tweepersoons bed (hotelkwaliteit) en een fijne bank om te relaxen. Daarnaast is er een badkamer met ruime inloopdouche en een parterre met koffie/thee voorziening. Tevens wordt deze gebruikt als ontbijt ruimte. In de op een paar meter afstand gelegen carport is een keuken gerealiseerd, met oven/magnetron en een koelkast. Bij een langer verblijf kan hiervan gebruik worden gemaakt om eventueel zelf een kleine maaltijd klaar te maken. Zeker in de zomermaanden is dit een prima optie.

Deze B&B is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Tarief, inclusief ontbijt (2024):

Voor 1 persoon: € 80,00 per nacht.

Voor 2 personen: € 105,00 per nacht.

Bij meerdere nachten € 100,00 voor 2 personen per nacht.

Verboden te rokenGeen huisdieren toegestaan

 

Reserveren:

Reserveren kan door te bellen naar 06-23516329 (Ciel Pulles)

Betaling:

Contant of via een betaalverzoek.