Vergaderruimte

Op onze locatie bieden we verschillende mogelijkheden voor een vergaderruimte, afhankelijk van het seizoen en het weer. Bij mooi weer is ook een combinatie van een vergaderruimte met verschillende terrassen buiten mogelijk.

In de wintermaanden is de huiskamer van het huis/appartement te huur als vergaderlocatie. Een huiselijk ingerichte ruimte met een fijne gashaard in het midden.

Deze ruimte is geschikt voor 8 personen. In de ruimte heb je wifi, een groot scherm voor een presentatie en een flip over. In de keuken zijn er faciliteiten voor koffie/thee en een koelkast.

Vanaf april tot en met medio oktober, kan ook de vergaderlocatie achter in de tuin worden gebruikt. Dit is een grote serre met een vergadertafel voor 10 personen. De serre is voorzien van een losse gaskachel waardoor bij een kille ochtend er toch verwarmd kan worden. Ook in deze ruimte is er wifi en zo nodig een groot scherm ter beschikking. In de aansluitende carport is een apart toilet en keuken met koffie/thee voorzieningen en een koelkast.

We denken graag met u mee over uw wensen en verwachtingen om de bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Tevens is het mogelijk om, naast de gebruikelijke voorzieningen zoals koffie, thee en versnaperingen, een lunch en/of diner te verzorgen.

Tarieven:

De prijs voor huur van de vergaderlocatie is €220,00 voor een dagdeel en €350,00 voor een hele dag. Hierbij zijn koffie/thee met iets lekkers en onbeperkt frisdrank inbegrepen. Bij huur van een volledige dag is er op het eind van de dag een drankje met een borrelplank inbegrepen.

Komt u korter dan 3 uur en/of met minder personen dan 4, dan wordt een offerte op maat gemaakt.

Voor de lunch rekenen we €16,50 pp en voor het diner €25,00 pp.

De tarieven voor de vergaderruimte zijn exclusief BTW.

Reserveren:

U kunt reserveren door te bellen naar 06-23516329 (Ciel Pulles). We maken dan eerst een offerte voor u, waarop u een bevestiging kunt geven.

Betaling:

U ontvangt na afloop een factuur.